Με τον Αλέξη Γαρπόζη για την παραμονή

Κόουτς έως το τέλος της σεζόν...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΖ πιστεύουν στον στόχο της παραμονής στην Α’ Κατηγορία, όπως πιστεύει ασφαλώς και ο Αλέξης Γαρπόζης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Θα έχει ως δεξί του χέρι τον Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος είναι κάτοχος του διπλώματος  ΟΥΕΦΑ Pro, οπόταν ο σύλλογος καλύπτεται από τους κανονισμούς της ΚΟΠ.

Ο Γαρπόζης έχει τις γνώσεις και τις εμπειρίες από τη δράση του στα γήπεδα ώστε να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν και άλλο την απόδοσή τους. Στην πρώτη του παρουσία στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας  με τον Ερμή, μπορεί η ΑΕΖ να προηγήθηκε με τυχερό γκολ, όμως άξιζε τουλάχιστον τον ένα βαθμό με βάση τη συνολική απόδοσή της.

CYTAVISION - Live Sports

Μπροστά της η ομάδα του Ζακακίου έχει τον αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας στο Παφιακό και ο στόχος θα είναι η πρώτη νίκη στο συγκεκριμένο στάδιο. Η αντίπαλος δεν κατάφερε να κερδίσει έως τώρα, μαζεύοντας όλο και όλο ένα βαθμό κι έτσι στην ομάδα της Λεμεσού εάν θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή οφείλουν να φτάσουν στην επιτυχία.

Μαζί με τον γυμναστή Οδυσσέα Οδυσσέως, που έχει προσφάτως προσληφθεί, έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια για να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες και η ΑΕΖ να έχει τις δυνάμεις ώστε να κοιτάξει όλους τους αντιπάλους στα μάτια.