Με όπλο το Δασάκι στα ματς «έξι βαθμών»

Δεν υπολογίζεται ο Στόιτσιεφ, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς και ο τραυματίας Γκαβρίλα...

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός παρουσιάζεται πιο δυνατός στην έδρα του, στις 12 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί. Στο Δασάκι μάζεψε τους 9 από τους 11 βαθμούς του, με τρεις νίκες επί της Αναγέννησης, της Καρμιώτισσας και της Ανόρθωσης.

Αντιθέτως, μακριά από το «σπίτι» του δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά του τρίποντου, παρά μόνο δύο ισοπαλίες με την ΑΕΛ και τη Δόξα. Έτσι, από τη μια θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του στα δύο παιχνίδια «έξι βαθμών» που ακολουθούν με τον Άρη και την ΑΕΖ, από την άλλη θα προσπαθήσει να βελτιώσει στη συνέχεια την εκτός έδρας συγκομιδή του.

CYTAVISION - Live Sports

Η προσοχή φυσικά βρίσκεται στον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη. Ένα σημαντικό παιχνίδι για τους μπλε, οι οποίοι θα μείνουν ικανοποιημένοι μόνο με τη νίκη. Πάντως, το ανέβασμα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν πέρασε απαρατήρητο, όπως και το επιβλητικό 4-0 επί της Δόξας, από τον Βάλντα Ιβανάουσκας.

Ο Λιθουανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του δυο ποδοσφαιριστές. Δεν υπολογίζεται ο Στόιτσιεφ, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς και ο τραυματίας Γκαβρίλα. Όσο για τον Μπογκαντίνοφ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με τους ερυθρόλευκους, υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής.