Η γκολάρα, δείγμα της κλάσης του Ντέρμπισαϊρ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Γκολάρα, δείγμα της μεγάλης του κλάσης, πέτυχε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ντέρμπισαϊρ. Ήταν όμορφη η επέλαση του Χριστοφή από δεξιά, που έστειλε την μπάλα εκεί που έπρεπε για να «χτυπήσει» μ’ ένα εξαιρετικό τρόπο ο μεγάλος αυτός ποδοσφαιριστής.

Ο Άγγλος φορ έφθασε τα εννιά γκολ και βρίσκεται πάντοτε στην πρωτοπορία του πίνακα των σκόρερ. Το γκολ είναι η δουλειά του και φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να το επιβεβαιώνει ο 30χρονος άσος, ωστόσο αυτό για το οποίο εντυπωσιάζει είναι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται, τα τρεξίματά του και το πάθος του.

CYTAVISION - Live Sports

Λες και είναι ένας πρωτοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής που θέλει να δείξει και να αποδείξει ότι αξίζει να είναι στην ενδεκάδα. Κι όμως, ο Ντέρμπισαϊρ δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχτισε όνομα για πολλά χρόνια τώρα και απλώς είναι σωστός επαγγελματίας, τα δίνει όλα για το καλό της ομάδας.

Σε καμιά περίπτωση από τον καιρό που είναι στο ρόστερ της Ομόνοιας, δεν το έπαιξε βεντέτα, δεν είναι του στιλ του. Αντιθέτως, όσοι τον γνώρισαν έχουν να λένε τα καλύτερα για τη συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, άλλωστε είναι κάτι που το φωνάζει με τις εμφανίσεις του.

Στην Ομόνοια αισθάνονται τυχεροί που έχουν στις τάξεις τους έναν τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που έχει το γκολ στο αίμα του και βάζει πάνω απ’ όλα την ομάδα και όχι το εγώ. Γιατί, ίσως κάποιος άλλο με το όνομα και το εκτόπισμα του Ντέρμπισαϊρ, να την έβλεπε αλλιώς.