Οι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ (πρόγραμμα)

Στις 14 Δεκεμβρίου ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για την Β’ φάση του FIBA Europe Cup. H κυπριακή ομάδα μετά την πρόκριση που πέτυχε, θα συμμετέχει στο Group M της διοργάνωσης μαζί με τις ομάδες Telekom Baskets (Γερμανία), Redwell-Gunners (Αυστρία) και Prienu-Birstono (Λιθουανία).

Το επίπεδο στην Β’ Φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα είναι σίγουρα αρκετά υψηλό, με τους «γαλαζοκίτρινους» να ετοιμάζονται για τους επόμενους έξι αγώνες που θα δώσουν, ώστε να παλέψουν και να διεκδικήσουν την περεταίρω διάκριση στον θεσμό. Στην τρίτη φάση θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, και οι δύο καλύτερες που θα τερματίσουν στην 2η θέση (από τους έξι ομίλους).

Τι έκαναν στην Α’ φάση του FIBA Europe Cup οι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ: Η Redwell-Gunners συμμετείχε στο Group E, μαζί με άλλες δύο ομάδες. Κατέλαβε την δεύτερη θέση επικρατώντας δύο φορές της Tartu που τερμάτισε στην τελευταία θέση. Όσον αφορά στην Prienu-Birstono, βρισκόταν στο Group I μαζί με επίσης άλλες δύο ομάδες.

CYTAVISION - Live Sports

Κατέλαβε την πρώτη θέση μετρώντας τρεις νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις. Τέλος η Telekom Baskets συμμετείχε στο Group C και πάλι με άλλες δύο ομάδες. Πέτυχε τρεις νίκες και μία ήττα και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της.

Το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη φάση

Τετάρτη 14/12/2016 Telekom Baskets – ΑΠΟΕΛ

Τετάρτη 21/12/2016 ΑΠΟΕΛ – Prienu-Bristono

Τετάρτη 04/01/2017 Redwell-Gunners – ΑΠΟΕΛ

Τετάρτη 11/01/2017 ΑΠΟΕΛ – Telekom Baskets

Τετάρτη 18/01/2017 Prienu-Birstono – ΑΠΟΕΛ

Τετάρτη 25/01/2017 ΑΠΟΕΛ – Redwell-Gunners