Γράφουν για Σιόβα και μεγάλη ομάδα της Κύπρου

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Δημήτρη Σιόβα. Μάλιστα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας Marca-sl.gr, κάνει λόγο ότι ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει επιδείξει μεγάλη ομάδα από την Κύπρο.

Το δημοσίευμα:

«Αυξάνονται και πληθύνονται οι ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Δημήτρη Σιόβα. Μετά τις Μπέτις, Τέρεκ Γκρόζνι και Σέλτικ οσονούπω στο κυνήγι της απόκτησης του Σιόβα θα μπει και μια κυπριακή ομάδα.

CYTAVISION - Live Sports

Από τις μεγάλες ομάδες στο νησί που δείχνει διατεθειμένη να παίξει τα… ρέστα της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού. Σε κάθε περίπτωση πάντως και για να υπάρξει πρόσφορο έδαφος, θα πρέπει ο Σιόβας να κάνει θυσίες.

Και όταν λέμε θυσίες εννοούμε να «ψαλιδίσει» σε σημαντικό βαθμό το ετήσιο κασέ του καθώς το συμβόλαιο του που «τρέχει» αυτή την στιγμή με τον Ολυμπιακό και κυμαίνεται κοντά στα 700 χιλιάρικα, δεν δύναται να καλυφθεί από καμία ομάδα στην Κύπρο.

Συν τοις άλλοις μην ξεχνάμε πως και οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αξιώσουν χρήματα για την αποχώρησή του, οπότε το σενάριο του δανεισμού φαίνεται πιο ρεαλιστικό αναφορικά με την μετακόμιση στην Κύπρο.

Μια φορά ο ποδοσφαιριστής δεν βιάζεται να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν λάβουμε ως δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό απ΄την στιγμή που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο και ουσιαστικά έχει λάβει το μήνυμα αναζήτησης νέας ομάδας.

Μέχρι τον Γενάρη πάντως αναμένεται να υπάρξουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον Σιόβα, ο οποίος έχει ένα γεμάτο βιογραφικό με ουκ ολίγες συμμετοχές με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια».