Φιλικό με το Καζακστάν για την Εθνική Ανδρών

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 25 Μαρτίου επίσης στο ΓΣΠ η Κύπρος έχει επίσημο αγώνα με την Εσθονία για την 5η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018...

Φιλικό αγώνα με το Καζακστάν θα δώσει στις 22 Μαρτίου 2017 η Εθνική  μας ομάδα των Ανδρών. Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία και η ώρα έναρξης του θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 25 Μαρτίου επίσης στο ΓΣΠ η Κύπρος έχει επίσημο αγώνα με την Εσθονία για την 5η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018 και ο αγώνας με το Καζακστάν εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας για τον αγώνα αυτό.

Κύπρος και Καζακστάν αναμετρήθηκαν μόλις μια φορά στο παρελθόν. Ήταν στις 21 Φεβρουαρίου 2004 όταν η Εθνική μας νίκησε στο Τσίρειο με 2-1 στο πλαίσιο των διεθνών τουρνουά που διοργάνωνε τότε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

CYTAVISION - Live Sports

Το Καζακστάν συμμετέχει στον 5ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018 και σε τέσσερις αγώνες πήρε δύο βαθμούς από εντός έδρας ισοπαλίες με τη Ρουμανία και την Πολωνία. Στην τελευταία κατάταξη Εθνικών ομάδων της FIFA, το Καζακστάν ήταν στην 97η θέση.