aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Βέλγιο - Αγγλία με 1070+ Επιλογές στην Parimatch! Βλέπεις νίκη του Βελγίου; 2.20

Βέλγιο – Αγγλία με 1070+ Επιλογές στην Parimatch! Βλέπεις νίκη του Βελγίου; 2.20

Το Σάββατο 14/7 και ώρα 5.00μμ., το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Αγγλία για το Μικρό Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 όπου και θα αναδείξει την τρίτη στη σειρά καλύτερη Εθνική Ομάδα του κόσμου. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Μικρό Τελικό, αφού δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για το Μεγάλο Τελικό, αφού αποκλείστηκαν από τη Γαλλία και την Κροατία αντίστοιχα. Θα μπορέσει ο Λουκάκου και η παρέα του να νικήσει τα λιοντάρια της Αγγλίας; Η Parimatch δηλώνει παρών και σε αυτό το γεγονός.

Το να έρθει ισόπαλο το παιχνίδι έχει απόδοση 3.70.

Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μπουν πάνω από 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.89!

Μήπως η Αγγλία θα σκοράρει το πρώτο γκολ και θα κερδίσει τον αγώνα; Απόδοση: 3.75

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

Ημίχρονο / Τελικό:

Βέλγιο / Βέλγιο 3.40            Βέλγιο / Ισοπαλία 12.5                  Βέλγιο / Αγγλία 22.0

Ισοπαλία / Βέλγιο 5.70        Ισοπαλία / Ισοπαλία 6.40              Ισοπαλία / Αγγλία 7.50

Αγγλία / Βέλγιο 19.0           Αγγλία / Ισοπαλία 13.0                  Αγγλία / Αγγλία 5.20

Parimatch: Παίξε Μουντιάλ στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 1000+ επιλογές ανά αγώνα, ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς, Live Streaming και Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ