aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤουρκία: Ανατράπηκε το πούλμαν της Αλάνια Κεστέλσπορ, σε σοβαρή κατάσταση δυο παίκτες

Τουρκία: Ανατράπηκε το πούλμαν της Αλάνια Κεστέλσπορ, σε σοβαρή κατάσταση δυο παίκτες

Η Αλάνια Κεστέλσπορ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας της Τουρκίας, μετά από τον αγώνα με την Όφσπορ είχε τροχαίο ατύχημα. Συγκεκριμένα το πούλμαν ανατράπηκε, με τους τραυματίες να ανέρχονται στους 14 εκ των οποίων οι δυο να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο πρόεδρος της Αλάνια Λεβέντ Ουγούρ ανέφερε για το πούλμαν: «Σύρθηκε στο έδαφος για 100 μέτρα», ενώ η ομάδα σε ανακοίνωση που έβγαλε έγραψε: «Το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα μας είχε ένα ατύχημα και ο προπονητής μας, ο βοηθός του και 13 παίκτες τραυματίστηκαν στο ατύχημα.

Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής και ξεκίνησε η νοσηλεία τους. Ένας από τους παίκτες μας μεταφέρθηκε στην Ιατρική Σχολή της Αττάλειας για χειρουργική επέμβαση και ένας άλλος παίκτης χειρουργήθηκε στο ALKU Training and Research Hospital».

Ο προπονητής της ομάδας, Τσάντας Σέρτζεντ, δήλωσε: «Είμαστε ακόμα σε σοκ. Είναι ευλογία από τον Θεό που δεν χάσαμε τη ζωή μας σε αυτό το ατύχημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ