aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΟυκρανία-Αυστρία: «Τελικός» για τη δεύτερη θέση

Ουκρανία-Αυστρία: «Τελικός» για τη δεύτερη θέση

Τα έφερε έτσι η… μοίρα, ώστε Ουκρανία και Αυστρία να τίθενται αντιμέτωπες στην «Αρένα Νατσιονάλα» του Βουκουρεστίου (19:00), στην τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου, ισόβαθμες μάλιστα στους τρεις βαθμούς.

Μετά την ήττα στις λεπτομέρειες από την Ολλανδία (3-2) στην πρεμιέρα του ομίλου με γκολ στο 85ο λεπτό, η ομάδα του Ομοσπονδιακού τεχνικού Αντρέι Σεβτσένκο, επικράτησε 2-1 της Βόρειας Μακεδονίας χάρη στα τέρματα των Γιαρμολένκο (29′) και Γέραμτσουκ (34′), μένοντας ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Από την άλλη, οι Αυστριακοί μετά την αγχωτική νίκη τους στο πρώτο ματς του ομίλου επί της Βόρειας Μακεδονίας (3-1), με δύο γκολ από το 78′ και μετά, δεν μπόρεσαν να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση απέναντι στην Ολλανδία, γνωρίζοντας την ήττα 2-0.

Αν οι «οράνιε» κάνουν το καθήκον τους και επικρατήσουν της Βόρειας Μακεδονίας, τότε η δεύτερη θέση του ομίλου θα κριθεί στο Βουκουρέστι ανάμεσα στην Ουκρανία και την Αυστρία.
Βέβαια, τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν τα σενάρια που κάνουν λόγο για μια… βολική ισοπαλία ώστε να περάσουν χέρι-χέρι στην επόμενη φάση (ως δεύτερη η Ουκρανία λόγω περισσότερων τερμάτων), αφού οι 4 βαθμοί κατά μεγάλο ποσοστό εξασφαλίζουν την πρόκριση μέσω μιας θέσης από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Πιθανές ενδεκάδες:
Ουκρανία (4-3-3): Μπουσάν, Καραβάεβ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Μικολένκο, Μαλινόβσκι, Στεπανένκο, Ζίντσενκο, Γιαρμόλενκο, Τσιγκανκόβ, Γιαρεμτσούκ.

Αυστρία (3-5-2): Μπάχμαν, Ντράγκοβιτς, Αλάμπα, Χιντερέγκερ, Λάινερ, Σάμπιτζερ, Σλάγκερ, Γκρίλιτς, Ούλμερ, Μπαουμγκάρτνερ, Κάλαϊτζιτς.

Το πρόγραμμα
Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία (19:00)
Ουκρανία-Αυστρία (19:00)

Η βαθμολογία του ομίλου
1. Ολλανδία 6 (5-2)
2. Ουκρανία 3 (4-4)
3. Αυστρία 3 (3-3)
4. Βόρεια Μακεδονία 0 (2-5)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ