«Αιώνιο» ντέρμπι στα ημιτελικά του κυπέλλου

«Αιώνιο» ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφού o Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΣΕΦ, σε μονή αναμέτρηση. Άρης-ΑΕΚ, στο Nick Galis Hall, το άλλο ζευγάρι.

Για τέταρτη σερί σεζόν, οι «αιώνιοι» θα ανταμώσουν πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών. Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρια της Δευτέρας (28/11) στα γραφεία της ΕΟΚ ανέδειξε «αιώνια» μάχη στο ΣΕΦ, στις 15/1.

Η ομάδα που θα βγει νικήτρια από τη «μάχη» θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και εκεί θα αντιμετωπίσει όποιον… επιβιώσει από το παιχνίδι Άρης-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ημέρα.

Aξίζει να σημειωθεί πως, σε διάστημα 22 ημερών, θα έχουμε τρία ελληνικά… clasico. Συγκεκριμένα, στις 6/1 θα έχουμε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Superfoods στο ΣΕΦ για την Euroleague. Στις 15/1 θα διεξαχθεί το ίδιο ματς για το Κύπελλο και στις 28/1 θα είναι η σειρά των «πρασίνων» να φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό, για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

CYTAVISION - Live Sports

Τη στιγμή που οι «αιώνιοι» θα μάχονται για την πρόκριση, Άρης και ΑΕΚ θα διεκδικούν την επιστροφή τους σε τελικό. Η ΑΕΚ δεν έχει παρουσία σε τελικό από τη σεζόν 2000/2001, ενώ πιο πρόσφατη ανάμνηση έχει ο Άρης που είχε παίξει με τον Παναθηναϊκό στον τελικό του 2014.