Ένωση: Πού το… πάει τελικά; (δηλώσεις)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Εντυπωσίασε και πάλι! Τρίτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και εκεί, που οι πλείστοι… γνωμάτευαν πριν από το πρώτο τζάμπολ του φετινού πρωταθλήματος, ότι θα ήταν η πιο αδύνατη ομάδα, μάλλον θα πήραν σειρά αναθεωρήσεων.

Το απόγευμα της Κυριακής, το συγκρότημα του Νικόλα Παπαδόπουλου υποχρέωσε την ΕΘΑ, στην τέταρτη διαδοχική της αποτυχία, από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, τη στιγμή που η ίδια η ομάδα των βυσσινί έφθανε στις τρεις νίκες.

CYTAVISION - Live Sports

Βασικά αίτια της νέας νίκης τα εξής δυο. Το γεγονός ότι και οι πέντε ξένοι της ομάδας σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων και το εντυπωσιακό νούμερο των 33 πόντων στην τελευταία και καθοριστική περίοδο.

Όσον αφορά δε, στο τελευταίο, να θυμίσουμε ότι στα τρία πρώτα δεκάλεπτα η Ένωση είχε σκοράρει 45 πόντους, δηλαδή σημείωσε μόλις μια… ντουζίνα λιγότερους κατά την τελευταία. Μετά από όλα αυτά λοιπόν, εύκολα προκύπτει το εξής ερώτημα. Που το πάει αυτή η ομάδα;

Μιλήσαμε με τον πρόεδρο της καλαθοσφαιρικής ομάδας κ. Θωμά, που… προσπάθησε φιλότιμα (!) να δώσει μιαν εξήγηση, την οποία αφήνουμε στην κρίση του αναγνώστη για να την κρίνει:  «Πριν από το ξεκίνημα της χρονιάς, είχαμε πει ότι αυτή η ομάδα θα είναι ένα τρένο από το οποίο δεν πρέπει να κατέβει κανείς μέχρι το τέλος, ανεξάρτητα με το που θα φθάσουμε. Αυτό είναι το μυστικό μας.

Από τη στιγμή που σε αυτήν την ομάδα, υπάρχει ένα θαυμάσιο οικογενειακό κλίμα με έναν ικανότατο προπονητή, αυτό που πρέπει να γίνει και είναι αυτό που γίνεται, δεν είναι κάτι άλλο εκτός από σκληρή δουλειά με το κεφάλι κάτω και με τα λόγια να είναι λίγα και μακριά από… πτήσεις προς τα σύννεφα. Αυτή είναι η Ένωση με τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο».

Θαυμάσιο, λοιπόν, το κλίμα στην ομάδα του Παραλιμνίου, που πλέον προετοιμάζεται για το επόμενο της παιχνίδι, που θα είναι άκρως δύσκολο. Συγκεκριμένα, το Σάββατο (26/11, 17:00) θα αντιμετωπίσει στο Λευκόθεο τον ΑΠΟΕΛ.