Ενισχυμένη για να κάνει την έκπληξη

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, αλληλοκάλυψη και συγκέντρωση...

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Καρμιώτισσα σε σχέση με τον προηγούμενό της αγώνα, θα μπει σήμερα στον αγωνιστικό χώρο ενισχυμένη με 3-4 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν με τον Απόλλωνα.

Με περισσότερες επιλογές, πιο έτοιμους και έμπειρους ποδοσφαιριστές, η νεοφώτιστη ομάδα ελπίζει πως θα καταφέρει να έχει βαθμολογικό όφελος απέναντι στην Ανόρθωση. Οι επιστροφές από μόνες τους δεν κάνουν την αποστολή της ομάδας του Λιάσου Λουκά πιο εύκολη. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, αλληλοκάλυψη και συγκέντρωση.

CYTAVISION - Live Sports

Το συγκρότημα των Πολεμιδιών θα έχει απέναντί του μια ομάδα της οποίας οι ποδοσφαιριστές θέλουν και αυτοί να αποδείξουν τις δυνατότητές τους, μετά τις τελευταίες  βαθμολογικές απώλειες. Η Καρμιώτισσα έχει παρουσιάσει στα περισσότερα παιχνίδια καλό αγωνιστικό πρόσωπο, κάτι που λέει πολλά.

Επιστροφή Αντάμοβιτς στη μεσαία γραμμή

Η προσπάθεια της Καρμιώτισσας είναι να αποδώσει ορθόδοξο ποδόσφαιρο και να κυνηγήσει το βαθμολογικό όφελος. Αυτό μπορεί να γίνει αν οι παίκτες του Λιάσου Λουκά είναι πειθαρχημένοι και προσεκτικοί, αφού και η τελευταία λεπτομέρεια μπορεί να διαδραματίσει ρόλο στην έκβαση του ματς. Η επιστροφή του Αντάμοβιτς ενισχύει τη μεσαία γραμμή. Αν καταφέρει να αγωνιστεί κι ο Πόλιανετς, όλα θα είναι καλύτερα  για την Καρμιώτισσα.