Δημιουργούν θέμα (αχρείαστα) 4μισι μήνες μετά, αν είναι δυνατόν!

Έγινε κι αυτό: Βρίζουν τους δημοσιογράφους μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με την αφορμή πως δεν αναφέρθηκε κάτι στα ΜΜΕ περί ναζιστικού χαιρετισμού!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Έχουμε και λέμε: Ο Ματ Ντέρμπισαϊρ μέχρι στιγμής μετράει ένδεκα επίσημα γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας. Εννέα στο πρωτάθλημα και δύο στην Ευρώπη. Ααα, υπολογίστε και ένα στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό διότι έχει τη σημασία του, άσχετα αν το πέτυχε σε ανεπίσημο παιχνίδι.

Αν δεν μας απατά η μνήμη μας, ο Άγγλος στην πλειονότητα των τερμάτων του πανηγύρισε με τον ίδιο τρόπο. Με στρατιωτικό χαιρετισμό μπροστά από τους φίλους της Ομόνοιας και ακολούθως με ανύψωση του χεριού του προς τους «πράσινους» οπαδούς. Η πρώτη φορά που το έκανε, ήταν στον εντός έδρας αγώνα με την Μπάναντς στο ΓΣΠ (7 Ιουλίου). Από τότε πέρασαν 4μισι μήνες κι ακόμη ο Ντέρμπισαϊρ πανηγυρίζει με τον ίδιο τρόπο.

CYTAVISION - Live Sports

Και όμως, οι κάφροι προσπαθούν 4μισι μήνες μετά, να μας πείσουν πως χαιρετάει με ναζιστικό τρόπο. Αν είναι δυνατόν, δημιουργήθηκε θέμα χωρίς λόγο… Αν ψάξεις να βρεις πως χαιρετάνε οι Ναζί και πως ο Ντέρμπισαϊρ είναι δύο πράγματα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!

Αμ, οι άλλοι; Αυτοί που πάνε στο γήπεδο και έχουν δίπλα τους «δηλωμένους» Κύπριους-Ναζί; Βρίζουν τους δημοσιογράφους μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με την αφορμή πως δεν αναφέρθηκε κάτι στα ΜΜΕ περί ναζιστικού χαιρετισμού!

Λευτεριά στα σάπια σας μυαλά…

Πιο κάτω δείτε ποδοσφαιριστές-μεγάλα ονόματα να πανηγυρίζουν με τον ίδιο τρόπο…