Οι ελπίδες «έσβησαν» στο πρώτο σετ στη Λευκορωσία για την «Μεγάλη Κυρία» (pics)

Ήττα 0-3 για την Ανόρθωση από την Legion

Οι ελπίδες που κουβάλησε μαζί της η Ανόρθωσις στη Λευκορωσία ενόψει του αγώνα με την Legion Οbuhovo  έσβησαν στο πρώτο σετ. Η ομάδα του Αντώνη Παπαδόπουλου έχασε στη σάλα SOK Olimpia LIDA με 0-3 σετ και αποχαιρέτησε την Ευρώπη.

Στο πρώτο σετ ήταν όλο το παιχνίδι για την πρόκριση. Η Ανόρθωσις πάλεψε μέχρι τον τελευταίο πόντο, αλλά μετά από μάχη έχασε με 25-27. Με το 0-1 σε βάρος τους οι «κυανόλευκοι» έψαχναν πλέον τρία σετ για να οδηγήσουν την πρόκριση στο «χρυσό σετ».

Η προσπάθεια συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, αλλά οι Λευκορώσοι κέρδισαν με 21-25. Το 0- 2 έκρινε την πρόκριση υπέρ τηςLegion. Ως εκ τούτου, το τρίτο σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με συνέπεια η Legion να το πάρει με 16-25 και να σφραγίσει την πρόκριση με δεύτερη νίκη 0-3.

CYTAVISION - Live Sports

LEGION OBUHOVO (Α. Χάντροβιτς): Αουζενέγκνα, Σματ, Τάνκοβιτς, Χέντα, Μιχαλούσκι, Κουμάσα – Λίμπερο: Ντάσεβιτς – Αλλαγές: Kχάρκεβιτς, Αμπουκχούσκι, Μπαρντάτσου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Αντ. Παπαδόπουλος): Φάιφερ, Σαββίδης, Παναγιωτίδης, Στρουγκάρεβιτς, Κνέζεβιτς, Ροντόλφο – Λίμπερο: Κοντός – Αλλαγές: Π.Χρυσοστόμου, Σπύρου, Παπαϊωάννου.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Omero Satanassi από την Ιταλία και Sari Kolehmainen από την Φινλανδία.