Δεν λέει να πάρει (αγωνιστικά) μπρος

Αυτό είναι το «μαρτύριο» των πρασίνων...

Βρίσκεται στο προτελευταίο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει μόλις έξι βαθμούς. Για τη Δόξα ο λόγος, η οποία δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να κάνει αισθητή την παρουσία της, με αποτέλεσμα να προσπαθεί συνεχώς να πάρει βαθειά βαθμολογική ανάσα και να μην τα καταφέρνει. Αυτό, αποτελεί «μαρτύριο» για τους πράσινους της Κατωκοπιάς καθώς δεν λένε να πάρουν μπρος.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, έχει την ευκαιρία με νίκη να υποσκελίσει βαθμολογικά τον αντίπαλό της, παίρνοντας οι παίκτες του Λούκα Χατζηλουκά μια ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας. Γιατί, όπως φάνηκε σε κάποια ματς, δυνατότητες υπάρχουν.

Ο Κύπριος προπονητής δεν υπολογίζει στον Τιάγο Γκόμες ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες. Επίσης, εκτός πλάνου θα είναι ο τιμωρημένος με κάρτες Παουλίνιο. Επιστρέφει ο Στέλιος Δημητρίου που εξέτισε την ποινή του και αναμένεται πως θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.  Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της ομάδας άρχισε να κάνει σοβαρές σκέψεις όσον αφορά στην ενίσχυση ενόψει της δεύτερης μετεγγραφικής περιόδου.