aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΞεπούλησε ο Παναθηναϊκός για το τρίτο ματς!

Ξεπούλησε ο Παναθηναϊκός για το τρίτο ματς!

Φτερά έκαναν, μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες, τα εισιτήρια του τρίτου αγώνα playoffs μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαμποράλ Κούτσα, που θα γίνει την Τρίτη στο ΟΑΚΑ. Οι φίλοι των «πράσινων» δεν περίμεναν την έκβαση ούτε καν του πρώτου αγώνα της Βιτόρια για να εξαφανίσουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την τρίτη αναμέτρηση των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Λαμποράλ Κούτσα (19/4/2016 και ώρα 21.15).

Χρειάστηκαν λιγότερες από 48 ώρες ώστε οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» να αποδείξουν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την αγάπη και την πίστη τους για την ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Κατόπιν τούτων, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ