aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Ιταλία για δύο φιλικά

Στην Ιταλία ταξίδεψε χθες η Εθνική Ανδρών για να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στο Λουξεμβούργο, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου 2018 στις 19:00, στην Αίθουσα Αγίου Δομετίου.

Η Εθνική Ανδρών θα παραμείνει στην Ιταλία μέχρι την Τρίτη 26 Ιουνίου, όπου θα δώσει δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια, κόντρα στη Δανία (23/6) και απέναντι στην Ελβετία (24/6). Με την επιστροφή του στην Κύπρο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, ενόψει του κρίσιμου αγώνα κόντρα στο Λουξεμβούργο, που θα κρίνει την πρόκριση στη Β’ Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2021.

Πάντως, αρκετά θετική είναι η ανταπόκριση από το φίλαθλο κοινό για το παιχνίδι της 1ης Ιουλίου. Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα έχει ξεκινήσει τη Δευτέρα 18/6 και έχουν φύγει ήδη τα πρώτα 200 εισιτήρια της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν εκδοθεί μόλις 1.200 εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω της πιο μικρής χωρητικότητας της Κλειστής Αίθουσας Αγίου Δομετίου. Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο (μέχρι 12 ετών) κοστίζει 2 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ