aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σε επαφές με Αγγέλου η Εθνική Κύπρου

Πριν από λίγες ημέρες, ο Παναγιώτης Γιανναράς ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου. Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας, όμως, κινούνται πολύ γρήγορα για την εύρεση του διαδόχου του και έχουν σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Βαγγέλη Αγγέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ελλαδικής ιστοσελίδας «SDNA», ο Έλληνας κόουτς έχει μιλήσει ήδη με τους ανθρώπους της κυπριακής ομοσπονδίας, ενώ οι δύο πλευρές πρόκειται να μιλήσουν ξανά στις επόμενες ημέρες. Γεγονός είναι πως οι άνθρωποι της ομοσπονδίας θέλουν πολύ να δώσουν το «τιμόνι» της Εθνικής ομάδας στον Βαγγέλη Αγγέλη, εκτιμώντας την καριέρα και την πλούσια εμπειρία του σε πάγκους μεγάλων ομάδων.

Ο 55χρονος κόουτς δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κάποια ομάδα, ενώ ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν με επιτυχία ως προπονητής του Προμηθέα Πατρών. Φυσικά, έχει περάσει ως πρώτος προπονητής από την ΑΕΚ (2007/2008), τον Άρη (2012/2013) και την Εφές (2013/2014) μεταξύ άλλων, ενώ υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς σε Ολυμπιακό, Εφές και Ντιναμό Μόσχας.

Εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται τις επόμενες ημέρες, αφού οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα έχουν και συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ