aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Media Day Εθνικών Ομάδων

Οι Εθνικές Ομάδες Καλαθοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία τους ενόψει της συμμετοχής τους στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, οι οποίοι θα ξεκινήσουν από τις 29 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 3 Ιουνίου.

Λίγο πριν από την αναχώρηση των δύο Εθνικών μας ομάδων, θα πραγματοποιηθεί η Media Day, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 26 Μαΐου στο «Κλειστό Στάδιο Πανεπιστημίου Κύπρου» στην Λευκωσία.

Οι πόρτες για τους δημοσιογράφους, τους φωτογράφους και τις κάμερες θα ανοίξουν στις 19:00, όπου οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα μπορέσουν να πάρουν πλάνα από την προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 19:20.

Στις 19:30 όλοι οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές/καλαθοσφαιρίστριες και τα μέλη των Τεχνικών Επιτελείων, θα είναι στην διάθεση των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για δηλώσεις και συνεντεύξεις.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των νέων στολών των Εθνικών μας ομάδων, Ανδρών και Γυναικών, με τις οποίες θα αγωνιστούν στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης. Στις 20:00 θα ξεκινήσει η προπόνηση της Εθνικής Γυναικών, όπου και πάλι θα μπορούν να τραβηχτούν πλάνα. Όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είναι ευπρόσδεκτοι στην Media Day.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ