aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η Κύπρος κάνει αρχή με τη Φινλανδία

Στην Αυστρία βρίσκεται από χθες η αποστολή της Εθνικής Κύπρου για να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Κ18 Β’ Κατηγορίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στον Α’ όμιλο, μαζί με τις Γεωργία, Ισλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Φινλανδία.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κύπρου θα έχει ως εξής:
Σήμερα (14:30): Φινλανδία – Κύπρος
Αύριο (19:00): Κύπρος – Ρουμανία
Μεθαύριο (14:30): Πορτογαλία – Κύπρος 14:30
Τρίτη 7 Αυγούστου (14:30): Κύπρος – Ισλανδία
Τετάρτη 8 Αυγούστου (21:15): Γεωργία – Κύπρος
Παρασκευή – Κυριακή (10-12 Αυγούστου): Αγώνες τελικής κατάταξης.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι αναμετρήσεις της Εθνικής Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Κ18 Β’ Κατηγορίας θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube και σε αναμετάδοση στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy.

Η κυπριακή αποστολή αποτελείται από τις καλαθοσφαιρίστριες: Αγγελική Κονομή (ΕΝΑΔ), Άντρια Κυπριανού (ΕΘΑ), Έλενα Πηλακούτα (ΕΝΑΔ), Ιωάννα Κυπριανού (ΕΘΑ), Κυριακή Τέιλορ (ΕΝΑΔ), Ναταλία Ιωάννου (ΕΘΑ), Νικολέττα Σάββα (ΑΕΛ), Ξανθίππη Βούρκα (Κεραυνός), Παναγιώτα Θεμιστοκλέους (ΑΠΟΠ), Παναγιώτα Κυριάκου (Κεραυνός), Ρεβέκκα Χριστοδούλου (ΑΠΟΕΛ), Στέφανη Γεωργίου (ΕΝΑΔ).

Προπονητής: Αλέξης Λεκισβίλη

Βοηθός Προπονητής: Πάνος Πολεμίτης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ