aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου ΜπάσκετΑπόψε το δεύτερο τεστ απέναντι στο Λουξεμβούργο

Απόψε το δεύτερο τεστ απέναντι στο Λουξεμβούργο

Η Εθνική Ανδρών Κ16 της Κύπρου συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Κ16 Β’ Κατηγορίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Σόφια, πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, από τις 10 μέχρι τις 19 Αυγούστου.

Η κυπριακή ομάδα είχε κατακτήσει κατά την περσινή χρονιά την 1η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Κ16 Γ’ Κατηγορίας, όπου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία, στην οποία θα συμμετέχει σε λίγες ημέρες.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Εθνική μας ομάδα έπαιξε χθες σε φιλικό απέναντι στην αντίστοιχη Εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο για προετοιμασία. Η Εθνική μας κέρδισε με 76-44. Το Λουξεμβούργο θα αγωνιστεί στο ίδιο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο οποίο θα αγωνιστεί και η κυπριακή ομάδα, όμως σε διαφορετικό όμιλο. Το επόμενο φιλικό θα πραγματοποιηθεί απόψε (2/8) στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 19:00.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στον Β’ Όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Κ16 Β’ Κατηγορίας. Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται επίσης οι Βουλγαρία, Ουκρανία, Δανία, Πολωνία και Ολλανδία. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της φάσης των ομίλων, θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια για την τελική κατάταξη των ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ