Έγινε… Τούρκος ο Κουτσοκούμνης 

Ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και επικεφαλής της αντιπροσωπείας των FIFA/UEFA που συνάντησε τον Σταύρο Κοντονή, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, φωτογραφήθηκε φορώντας τη φανέλα της Τουρκίας!


 Mία κίνηση που σίγουρα θα συζητηθεί και θα προκαλέσει αντιδράσεις στο νησί της Αφροδίτης προχώρησε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου βρέθηκε στην Τουρκία (στο πλαίσιο της περιφερειακής συνάντησης ομοσπονδιών) και αγωνίστηκε σε «φιλικό» ματς (στο οποίο συμμετείχαν οι πρόεδροι των ομοσπονδιών και αξιωματούχοι) φορώντας τη φανέλα της Τουρκίας. Σίγουρα η πολιτική δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά είναι δεδομένο πως η επιλογή του Κύπριου παράγοντα θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια.

Στην περιφερειακή συνάντηση των ομοσπονδιών βρέθηκε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης εκπροσωπώντας την ΕΠΟ, ενώ συμμετείχαν και οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Αλβανίας, της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, της Βουλγαρίας, των Σκοπίων, του Μαυροβουνίου, της Ρουμανίας, της Ρωσίας, της Σερβίας, της Σλοβενίας.

Στη συνάντηση προσκλήθηκαν ακόμα ο Γενικός Γραμματέας της UEFA Θεόδωρος Θεοδωρίδης, καθώς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

 

 

ΠΗΓΗSDNA.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ