aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΖωή Αθανασίου: «Συνεχίζω για ακόμη ένα χρόνο»

Ζωή Αθανασίου: «Συνεχίζω για ακόμη ένα χρόνο»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Την απόφαση να συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο στον Κεραυνό, πήρε η Ζωή Αθανασίου. Η καλαθοσφαιρίστρια των ερυθροκίτρινων αποφάσισε να μην αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ανανεώνοντας έτσι το συμβόλαιό της με την ομάδα του Στροβόλου.

«Ένιωθα ότι είχε φθάσει το πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρούσα. Όμως η αγάπη που μου έδειξαν κάποιοι άνθρωποι, ήταν αυτό που με έκανε να αλλάξω γνώμη και να συνεχίσω για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτό και τους ευχαριστώ! Συνεχίζω στον Κεραυνό που δείχνει ότι στη νέα σεζόν θα είναι ικανός να διεκδικήσει και να κατακτήσει όλους τους τίτλους. Ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα μπορέσω να πανηγυρίσω κάτι τέτοιες επιτυχίες», ανέφερε στο «Goal» η έμπειρη καλαθοσφαιρίστρια.

Από τη Ζωή Αθανασίου ζητήσαμε να σχολιάσει και την απόφαση της ΚΟΚ για μείωση των ξένων παικτριών: «Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή και σωστή απόφαση. Διότι, όχι μόνο στην ομάδα μου αλλά και σε όλες τις άλλες, οι νεαρές ειδικά παίκτριες θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να αναδείξουν το ταλέντο τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ