aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Υπόκλιση Τάνιεβιτς σε Κωνσταντινίδη!

Η Σιγκάλ Πρίστινα κατέκτησε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο την Βαλκανική Λίγκα απέναντι στην πάντα επικίνδυνη και σκληροτράχηλη Μόρναρ από το Μαυροβούνιο και ο Κύπριος τεχνικός ανάγκασε τον πρώην ομοσπονδιακό εκλέκτορα της Τουρκίας και νυν του Μαυροβουνίου να υποκλιθεί, εκφράζοντας την έκπληξη, αλλά και τον θαυμασμό του για τους Κοσοβάρους.

“Η Πρίστινα είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, με ξεκάθαρη φιλοσοφία τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Πρόκειται για ομάδα του… προπονητή, με αρμονική συνύπαρξη των Αμερικανών με τους ντόπιους παίκτες. Παίζει πολύ δυνατά στην άμυνα και έχει μέταλλο νικητή ως ομάδα, ήταν τα λόγια του καταξιωμένου προπονητή, ο οποίος μετά τον δεύτερο τελικό με την Μόρναρ έδωσε στα αποδυτήρια τα συγχαρητήριά του στον Κύπριο κόουτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Κωνσταντινίδης είναι εδώ και μερικούς μήνες ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Αλβανίας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ