aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τρίποντο για τον μικρό Αργύρη

Συνδυάζοντας την αγάπη μας για το μπάσκετ και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αποφασίσαμε να διεξάγουμε τουρνουά καλαθόσφαιρας (με ομάδες της Β’ κατηγορίας ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Λευκωσίας) με απώτερο σκοπό όλα τα έσοδα να δοθούν για τις θεραπείες του μικρού Αργύρη. Ο Αργύρης πάσχει από εγκεφαλική παράλυση τύπου σπαστικής τετραπληγίας.

Υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στα πόδια τον Μάιο του 2015 στην Αθήνα από τον δρ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο με επιτυχία. Στη συνεχεία ακολούθησαν 4 εξειδικευμένα προγράμματα φυσικοθεραπείας τον Ιούνιο και Οκτώβριο του 2015 και Φεβρουάριο και Ιούλιο του 2016 πάλι στην Αθήνα.

Σε αυτά τα προγράμματα σύμφωνα και με τις γνωματεύσεις του ιατρού του, παρουσιάζεται σημαντικού βαθμού βελτίωση όσο αφορά το περπάτημα του, τα οποία προγράμματα πάλι σύμφωνα με τις γνωματεύσεις του ιατρού του, πρέπει να επαναλαμβάνονται σε περιοδικά τακτά διαστήματα κάθε 3-4 μήνες.

Το επόμενο πρόγραμμα προορίζεται τέλος Οκτώβριου του 2016 . Το κόστος για το κάθε πρόγραμμα ανέρχεται στα 8000 ευρώ και η όλη θεραπεία πληρώνεται από την οικογένεια και εισφορές φίλων.

Αρωγοί από την πρώτη στιγμή σε αυτή την τεράστια προσπάθεια στάθηκαν ο Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης Ojo Sunglasses καθώς και ο Δήμος Αγίου Δομετίου που είναι και ο Μέγας Υποστηρικτής μας. Η έμπρακτη συμπαράσταση τους καθώς και όλες οι διευκολύνσεις που μας παρείχαν έκαναν αυτό το τουρνουά να περάσει από την ιδέα στην πράξη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών Αγίου Δομετίου και θα ξεκινήσει στις 9πμ ενώ αναμένεται να τελειώσει στις 3μμ. Η είσοδος είναι δωρεάν παρόλα αυτά θα υπάρχει προαιρετική εισφορά με λαχνούς των 5 ευρώ.

Καλούμε όλο το μπασκετικό και μη κοινό να κατακλύσει το κλειστό του Αγίου Δομετίου δείχνοντας με κάθε τρόπο την συμπαράσταση του στον μαχητή της ζωής, τον μικρό Αργύρη. Για οποιεσδήποτε απορίες/διευκολύνσεις/διευκρινίσεις απευθυνθείτε στους διοργανωτές Ανδρέας Κόκκινος (99-737927) και Άγγελος Πελαγίας (99-661195).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ