aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Τον έχω γραμμένο στα αρχ... μου τον Αμερικάνο»

«Τον έχω γραμμένο στα αρχ… μου τον Αμερικάνο»

Η κόρη του θρύλου της ΑΕΚ, Γιώργου Αμερικάνου και δημοσιογράφος, Χριστίνα, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό».

Υποστήριξε ότι το επεισόδιο με τον υπάλληλο της ΚΑΕ ήταν τεχνητό, ενώ πλέον δεν θα παρακολουθήσει άλλον αγώνα της ΑΕΚ από το γήπεδο!

Για το πως έγινε το επεισόδιο: «Είχα πάει στο γήπεδο να δω το παιχνίδι. Έχω τέσσερις θέσεις στο court από την ΚΑΕ προς τιμήν του μπαμπά. Τελειώνοντας από το γραφείο πήγα να δω το ματς. Την ώρα που έγινε η ανατροπή από τον Ολυμπιακό από το -17 έρχεται ένας κύριος -να το πω- με διακριτικά της ΚΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να τον γνωρίζω και λέει στον Σχινά (σ.σ. ο διαιτητής μπάσκετ Τόμι Σχινάς) που καθόταν δίπλα μου, βλέπεις τι γίνεται και άλλα τέτοια. Έρχεται και πάλι και λέει «ρε… Σχινά δεν μας βλέπεις. Τότε του λέει «εγώ παίζω;» χαμογελαστός. Του λέω το ίδιο και εγώ και μου λέει “μωρή δεν πας να πλύνεις κανένα πιάτο;» Και έρχεται απειλητικά στη μούρη μου».

Εγώ δεν κάνω τίποτα, κανείς από την ΚΑΕ δεν κάνει τίποτα, γιατί κανείς δεν έχει καταλάβει τι γίνεται προφανώς. Ο Σχινάς του λέει, «φύγε αυτή την στιγμή». Αυτός εκείνη την στιγμή γυρίζει στην κερκίδα και λέει, «ήρθαν οι Ολυμπιακοί να μας μπιπ στο σπίτι μας».

Κατεβαίνουν όλοι και τρώμε καφέδες, κέρματα. Ο Σχινάς λέει σε αυτόν, για να τον ηρεμήσει, γιατί ήταν έξαλλος και έβριζε χυδαιότατα, «να τα βάλεις με εμένα. Ξέρεις ποια είναι αυτή; Είναι η κόρη του Αμερικάνου». Και γυρίζει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που τον ξέρω, το έχω καταθέσει στην ασφάλεια και του έχω κάνει μήνυση και το έχω τσεκάρει και από την ΚΑΕ και λέει, «τον έχω γραμμένο στα μπιπ τον Αμερικάνο!»

Εκεί πέρα ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ με παίρνει και πάμε στην φυσούνα, αυτό με κυνηγάει, γιατί έχει τα διακριτικά της ΚΑΕ και προφανώς νομίζουν όλοι ότι είναι από αυτούς που με προστατεύουν. Μπαίνει μέσα στην φυσούνα και το μόνο που γυρίζω και του λέω είναι ότι «εσύ δεν ντρέπεσαι, ο Αγγελόπουλος δεν ντρέπεται που σε έχει εδώ;».

Με το που λέω το όνομα Αγγελόπουλος, έρχονται πέντε και τον βουτάνε. Έρχονται άλλοι δύο πάνω μου και μου λένε συγγνώμη, είναι ένα παιδί που έχουμε εδώ εθελοντικά και βοηθάει. Λέω πως τον λένε και μου λένε δεν θυμόμαστε. Τους λέω δεν θυμάστε έναν που τον έχετε εδώ με τα διακριτικά; Λέω «ok» θα πάρω τηλέφωνο τον κύριο Αγγελόπουλο.

Με το που κάνω την κίνηση να πάρω τηλέφωνο, μου λένε αμέσως το όνομα του. Τον πρόεδρο φυσικά τον πήρα τηλέφωνο. Ξέρετε ότι ο κάθε Αγγελόπουλος ή κάθε Γιαννακόπουλος το ξέρετε και εσείς καλά ότι δεν γνωρίζουν τον οποιοδήποτε μέσα στο γήπεδο. Δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθεί να συμβαίνει αυτό με τους σεκιούριτι στα γήπεδα που είναι πιο οπαδοί από τους οπαδούς.

«Χθες δέρνονταν μεταξύ τους (σ.σ. οι οπαδοί της ΑΕΚ) από την αρχή του ματς. Μιλάμε για αλύπητο ξύλο. Απ” ότι έμαθα κάποιος είπε κάτι υπέρ του Ντέμη και έγινε σύρραξη «Ντεμηκών» και «αντι-Ντεμηκών», είπε η Χριστίνα Αμερικάνου, για επεισόδια μεταξύ οπαδών την ΑΕΚ!

Για τον υπάλληλο που της επιτέθηκε: «Αυτόν τον ξέρω φυσιογνωμικά από τα Λιόσια. Έχει σταμπάρει εμένα, για διάφορους λόγους. Αφού έρχεται και μου λέει ξέρω ποια είσαι, ξέρω τι γράφεις, αν τολμάς να τα βάλεις με τον τάδε. Ήξερε πράγματα που δεν ξέρουν άλλοι. Ήταν τεχνητό αυτό. Να τσιμπήσω εγώ και να γίνει όλη αυτή η μανούρα. Γι” αυτό και η παρέα του κατέβηκε γι” αυτό τον λόγο. Φώναζαν και οι άλλοι, «Αμερικάνου ξέρουμε τι γράφεις στο Facebook», «ξέρουμε ότι κάνεις κριτική στην ομάδα».

Για το αν θα πάει πάλι στο γήπεδο: «Δεν ξαναπάω στο γήπεδο του μπάσκετ, πλέον αν είναι θα πάω μόνο στο ποδόσφαιρο».

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ