aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της Ομόνοιας

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων της Ομόνοιας για αυτή την εβδομάδα.

Την Πέμπτη, η ομάδα φούτσαλ αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Η Ομόνοια, μετά τη νίκη με 2-4 στο πρώτο παιχνίδι, θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της έδρας της και να «σφραγίσει» την πρόκρισή στον τελικό της διοργάνωσης.

Την Παρασκευή, η ομάδα πετόσφαιρας τίθεται αντιμέτωπη με την ΑΕΚ Καραβά, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου και θα επιδιώξει να θέσει τις βάσεις για πρόκριση. Στόχος του τριφυλλιού είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Την Κυριακή υπάρχουν δύο αγώνες. Το πρωί η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των «πρασίνων» αντιμετωπίζει εντός έδρας την Α.Ε Αμμοχώστου, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα, η ομάδα καλαθόσφαιρας της Ομόνοιας, αρχίζει την προσπάθεια της στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος απέναντι στον Αχιλλέα Αγρού, στοχεύοντας τη νίκη που θα της δώσει πλεονέκτημα για πρόκριση στους τελικούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Φούτσαλ

22.03, 19:00 Ομόνοια/Αραρατ – ΑΠΟΕΛ

Πετόσφαιρα

23.03, 20:00 Ομόνοια – ΑΕΚ Καραβά

Καλαθόσφαιρα

25.03, 16:00 Ομόνοια – Αχιλλέας Αγρού

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

25.03, 11:00 Ομόνοια – Α.Ε Αμμόχωστου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ