aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτην Κύπρο για χάρη του Απόλλωνα ο Μπουρούσης!

Στην Κύπρο για χάρη του Απόλλωνα ο Μπουρούσης!

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους μικρούς φίλους του μπάσκετ της Κύπρου, καθώς ο διεθνής καλαθοσφαιριστής με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μπουρούσης, θα επισκεφτεί το νησί μας προκειμένου να βρεθεί στο καμπ του Απόλλωνα Λεμεσού την Τετάρτη (05/07) στο κλειστό γήπεδο της ομάδας.

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο καμπ θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να φωτογραφηθούν και να ακούσουν τις συμβουλές του σπουδαίου Έλληνα καλαθοσφαιριστή, η παρουσία του οποίου θα προσάψει την απαραίτητη αίγλη στο καμπ καθώς είναι το πιο μεγάλο όνομα παίκτη που θα βρεθεί το φετινό καλοκαίρι στην Κύπρο.

Είναι γνωστή η αγάπη του Γιάννη Μπουρούση για την Κύπρο και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι δέχτηκε αμέσως την πρόσκληση των υπευθύνων του καμπ και του φίλου και συναθλητή του, Άρη Κορωνίδη.

Οπότε όποιοι μικροί λάτρεις του αθλήματος επιθυμούν να συναντήσουν από κοντά τον Έλληνα σέντερ να δηλώσουν συμμετοχή στο παρακάτω τηλέφωνο επικοινωνίας (97656489).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ