aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Αθήνα για φιλικά

Στην Αθήνα μετέβη χθες η Εθνική Γυναικών μπάσκετ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικρών Χωρών. Εκεί θα δώσει τρία φιλικά απέναντι σε ΑΕΟ Πρωτέα Βούλας, ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας και ΚΑΟ Μελισσιών.

Ο βοηθός προπονητής της, Άριστος Αρίστου, μίλησε στο γραφείο Τύπου της ΚΟΚ: «Τα φιλικά θα μας βοηθήσουν να είμαστε πιο έτοιμοι ενόψει των αγώνων που θα έχουμε στην Ιρλανδία. Πέραν από τις πιο έμπειρες κοπέλες που έχουμε στην Εθνική Γυναικών, είναι πολύ θετικό ότι υπάρχει πλούσιο ταλέντο στις αναπτυξιακές ηλικίες, κάτι που μας κάνει να αισιοδοξούμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει και παρόν και μέλλον».

Από εκεί και πέρα, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε πως τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, στις 10:00, θα αρχίσει η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών κόντρα στο Λουξεμβούργο (1/7, 19:00, Κλειστή Αίθουσα Αγίου Δομετίου). Η αναμέτρηση γίνεται στο πλαίσιο της 1ης προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021.

Η προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία της ΚΟΚ, στην οδό Αμφιπόλεως 21 στον Στρόβολο (Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου), Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9:00 ώς τις 15:00. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί ως εξής: Κανονικό 5 ευρώ, παιδικό 2 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ