aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

See you next year (video)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά μπάσκετ FxPro Limassol 3on3 2016, που διεξάχθηκε το τριήμερο 24, 25 και 26 Ιουνίου στον Μόλο Λεμεσού, όπου χιλιάδες κόσμου αγκάλιασαν την προσπάθεια και παρευρέθηκαν μαζικά, απολαμβάνοντας υπέροχο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις.

Μια διοργάνωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μιας και, όταν ξεκινούσε ο προγραμματισμός του 2ου Limassol 3on3, οι στόχοι που είχαν τεθεί από τους διοργανωτές ήταν μεν αρκετά ψηλοί, πλην όμως, η ανταπόκριση ήταν ακόμα μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, αφού για πρώτη φορά συμμετείχαν 100 ομάδες, σε έξι διαφορετικές κατηγορίες και πέραν των 400 αθλητών από 15 χώρες.

Αριθμοί εντυπωσιακοί, που γέμισαν με ικανοποίηση τους διοργανωτές δίνοντας τους κίνητρο για ακόμη καλύτερη συνέχεια, μιας και η διοργάνωση κέρδισε δικαιωματικά μια ξεχωριστή θέση στο Urban σκηνικό της πόλης της Λεμεσού καθιστώντας την ως μια γιορτή που σίγουρα ήρθε για να μείνει.

Παράλληλα, με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καινοτόμο 360 live streaming video με την συνεργασία της εταιρείας polar effect και την σημαντική συμβολή του Χρυσού   χορηγού CYTA, που κάλυψε δωρεάν όλες τις διαδικτυακές ανάγκες της διοργάνωσης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην παρουσία του Δημάρχου έγινε και η απονομή εισφοράς από τους διοργανωτές στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού και στην ομάδα με αμαξίδια Ήφαιστος, με τα λεφτά που μαζεύτηκαν από τις συμμετοχές των ομάδων του εταιρικού πρωταθλήματος.

Οι διοργανωτές του FxPro Limassol 3on3 2016 συγχαίρουν και ευχαριστούν όλους του συμμετέχοντες που αγωνίστηκαν σε πνεύμα αθλητοπρέπειας και αλληλοσεβασμού τις τρεις μέρες, ανεβάζοντας το επίπεδο της διοργάνωσης ακόμη πιο ψηλά.

Οι διοργανωτές, θέλουν επίσης να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους εθελοντές που θυσίασαν πολύτιμο χρόνο και, αψηφώντας τις ψηλές θερμοκρασίες, βοήθησαν για να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το FxPro Limassol 3on3 2016.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεμεσού για τη μεγάλη τους στήριξη καθ’όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης καθώς και τους χορηγούς: Διαμαντένιος χορηγός FxPro. Χρυσοί Χορηγοί  Medochemie και Cytamobile-Vodafone.

Αργυροί Χορηγοί Grohe και Agietis. Χάλκινοι Χορηγοί KEAN – KEO – NIVEA και CDB Bank. Χορηγοί Επικοινωνίας Αντ1 – Καναλι 6 και ο όμιλος ψηφιακής ενημέρωσης Digital Tree.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ