aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣRising Stars: Η γιορτή του μπάσκετ για τους μικρούς

Rising Stars: Η γιορτή του μπάσκετ για τους μικρούς

O Ονήσιλος Σωτήρας, η Σχολική Εφορία Λιοπετρίου, το Ίδρυμα Αποστόλου Παύλου και η Κοινοτική Αστυνόμευση Λιοπετρίου, κάτω από την αιγίδα της ΚΟΚ, διοργανώνουν το 2ο Petrolina Rising Stars Game, με στόχο την προώθηση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί αύριο στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λιοπετρίου στις 19.00. Από τις 18.30 θα υπάρχει ένα basket village έξω από το γήπεδο με μπασκέτα, ξυλοπόδαρο, εδέσματα και τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές να υπογράφουν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος.

Στο 2ο Petrolina Rising Stars Game θα λάβουν μέρος παιδιά γεννηθέντα το 2005 μόνο. Θα υπάρχουν δυο παιδιά από κάθε ομάδα που θα επιλεχτούν από τον προπονητή της κάθε ομάδας. Ακόμα, θα τιμηθεί για την πλούσια προσφορά του στην κυπριακή καλαθόσφαιρα ο Γιώργος Αναστασιάδης, που ολοκλήρωσε τη μεγάλη καριέρα του με τη λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Τέλος, θα τιμηθεί επίσης και η ομάδα Κ14 ανδρών του Ονήσιλλου Σωτήρας για τη πορεία στο πρωτάθλημα, όπου κατέλαβαν την 4η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την εκδήλωση δεν θα υπάρχει εισιτήριο, ενώ θα γίνονται εισφορές από όσους το επιθυμούν προς το ίδρυμα Αποστόλου Παύλου στο Λιοπέτρι, ώστε να στηριχθεί η προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η αίθουσα που είναι υπό διέγερση από το ίδρυμα.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ