aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Promo βίντεο για το Κύπρος-Ισλανδία

Το ερχόμενο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Εθνικής Κύπρου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017, κόντρα στην Ισλανδία.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στις 17:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το φίλαθλο κοινό που επιθυμεί να παραβρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των διεθνών καλαθοσφαιριστών μας.

Θυμίζουμε πως και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της Κύπρου θα πραγματοποιηθούν ένα σε κάθε Σάββατο που έρχεται. Όπως αναφέραμε πιο πάνω ο αγώνας κόντρα στην Ισλανδία θα είναι στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ οι αγώνες κόντρα σε Βέλγιο και Ελβετία θα γίνουν στις 10 και 17 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Όλες οι πιο πάνω αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 17:00, και η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό. Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας, με δηλώσεις από τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Γιανναρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ