aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προ των πυλών το «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3»

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, μπροστά από το Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου, θα πραγματοποιηθεί το «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3». Οι αναμετρήσεις θα αρχίσουν και τις δύο ημέρες από τις 16:00 και θα διαρκούν μέχρι τις 21:30.

Πλήθος κόσμου αναμένεται να δώσει το «παρών» του στην παραλιακή πόλη της Κύπρου, για να δει από κοντά τους αγώνες καλαθοσφαίρισης σε «3×3», κάτι το οποίο έγινε και στα προηγούμενα δύο χρόνια, όπου η Πάφος φιλοξένησε τη διοργάνωση.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα υπάρξει ειδική βαθμολογία σε όλα τα «ΟΠΑΠ 3×3», και η ομάδα με την καλύτερη βαθμολογική επίδοση και από τις τρεις διοργανώσεις συνολικά, θα συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά «3×3», που θα πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό το 2017, εκπροσωπώντας την Κύπρο, με όλα τα έξοδα να είναι πληρωμένα.

Οι περσινοί νικητές από την ειδική βαθμολογία, μέσα από τις τρεις διοργανώσεις «ΟΠΑΠ 3×3», ήταν η ομάδα Talento Sports Academy, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο «3×3 Bucharest Challenger», που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 14 Αυγούστου, στη Ρουμανία.

Οι δύο πρώτες ομάδες από το «3×3 Bucharest Challenger» θα αγωνιστούν στη συνέχεια στο World Tour Master, τη μεγαλύτερη διοργάνωση παγκοσμίως, που πραγματοποιείται από τη FIBA και αφορά τα πρωταθλήματα 3×3. Την περσινή περίοδο αντιπροσώπευσαν την Κύπρο στο εξωτερικό οι Red Village Ballers, που επίσης συμμετείχαν στο «3×3 Bucharest Challenger».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από τον κόσμο για συμμετοχή στο «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3», θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητα στις ομάδες που θα δηλώσουν πρώτες συμμετοχή, για να συμμετέχουν στη διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ