«Πάφος ΟΠΑΠ 3×3»: Έρχεται στο Μεσαιωνικό Κάστρο

Θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Ιουνίου μπροστά από το Μεσαιωνικό Κάστρο, στις 9-10 Ιουλίου θα διεξαχθεί το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3x3» στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Φοινικούδων, ενώ η τρίτη και τελευταία φετινή διοργάνωση του «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3» θα πραγματοποιηθεί στις 6-7 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία του Πρωταρά...

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα προηγούμενα χρόνια οι διοργανώσεις «ΟΠΑΠ 3×3», είναι τώρα σειρά για τις φετινές διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Πάφο, Λάρνακα και Πρωταρά.

Το «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3» θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Ιουνίου μπροστά από το Μεσαιωνικό Κάστρο, ενώ στις 9-10 Ιουλίου θα διεξαχθεί το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3» στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Φοινικούδων. Η τρίτη και τελευταία φετινή διοργάνωση του «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3» θα πραγματοποιηθεί στις 6-7 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία του Πρωταρά.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Πάφος θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση του «ΟΠΑΠ 3×3», η οποία έτυχε θερμής υποδοχής από τους φίλους της καλαθόσφαιρας τα προηγούμενα χρόνια, τόσο στην Πάφο όσο και στις υπόλοιπες πόλεις.

Η περσινή νικήτρια ομάδα από την ειδική βαθμολογία που βγήκε μέσα από τις τρεις διοργανώσεις του «ΟΠΑΠ 3×3» θα ταξιδέψει στη Ρουμανία με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να συμμετέχει στο «3×3 Bucharest Challenger», εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 14 Αυγούστου, στην πρωτεύουσα της χώρας, το Βουκουρέστι. Οι δύο πρώτες ομάδες από το Bucharest Challenger θα αγωνιστούν στην συνέχεια στο World Tour Master, τη μεγαλύτερη διοργάνωση παγκοσμίως που πραγματοποιείται από την FIBA και αφορά τα πρωταθλήματα 3×3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και για τις φετινές τρεις διοργανώσεις του «ΟΠΑΠ 3×3» θα ισχύσει ειδική βαθμολογία για τις ομάδες που θα συμμετέχουν, και η ομάδα με την καλύτερη βαθμολογική επίδοση θα συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά 3×3 που θα γίνει μέσα στο 2017.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν μπορούν να το κάνουν online μέσω της ιστοσελίδας www.basketball.org.cy. Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση eva@basketball.org.cy ή στο τηλέφωνο 22-449830.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗBasketball.org.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ