aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Όταν μιλάμε για αθλητισμό στην Κύπρο, αναφερόμαστε στον ΑΠΟΕΛ»

«Όταν μιλάμε για αθλητισμό στην Κύπρο, αναφερόμαστε στον ΑΠΟΕΛ»

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση του αναφέρεται για το μικρό αφιέρωμα της Ευρωπαϊκής Πολυαθλητικής Ομοσπονδίας Σωματείων, στην οποία βρίσκονται οι γαλαζοκίτρινοι μαζί με Ερυθρό Αστέρα, Έβερτον, Λάτσιο, Ολυμπιακό Πειραιώς και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αναλυτικά: «”Όταν μιλάμε για αθλήτισμο στην Κύπρο, επιβάλλεται να αναφερθούμε στον ΑΠΟΕΛ”. Με αυτή τη φράση ξεκινάει ένα μικρό αφιέρωμα στο Θρύλο σημερινή ανάρτηση της Ευρωπαϊκής Πολυαθλητικής Ομοσπονδίας Σωματείων (European Multisport Club Association). Ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος προωθεί στον αθλητισμό νέους, άτομα με ειδικές ικανότητες, πρόσφυγες και ανθρώπους που ζουν στα όρια της φτώχειας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ανάμεσα στις ομάδες που αποτελούν μέλη της EMCA, στην οποία βρίσκονται επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, η Έβερτον, η Λάτσιο, ο Ολυμπιακός Πειραιώς και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανάμεσα σε άλλες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ