«ΟΠΑΠ 3×3»: Το σκηνικό μεταφέρεται στη Λάρνακα!


Η Λάρνακα ετοιμάζεται να υποδεχτεί το «ΟΠΑΠ 3×3» στις 9 και τις 10 Ιουλίου, ο παραλιακός δρόμος των Φοινικούδων θα φιλοξενήσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά τη διοργάνωση. Οι αγώνες θα ξεκινούν και στις δύο ημέρες στις 16:00 και θα διαρκούν μέχρι τις 21:30.

Οι ομάδες που αγωνίζονται στα «ΟΠΑΠ 3×3» μαζεύουν πόντους και η πρώτη ομάδα παγκύπρια μέσα από τις τρεις διοργανώσεις, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο εξωτερικό το ερχόμενο καλοκαίρι στο «3×3 Bucharest Challenger», με όλα τα έξοδα να είναι πληρωμένα.

Οι ομάδες θα χωριστούν στις εξής κατηγορίες:

Α) Ανδρών, 16 ομάδες: Η κάθε ομάδα ανδρών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μέχρι δύο καλαθοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας ανδρών στην αγωνιστική περίοδο 2015-16.

B) Παίδων, 16 ομάδες: Άντρες ηλικίας κάτω των 16 ετών, γεννηθέντες 2000 και εντεύθεν.

Γ) Γυναίκες, 8 ομάδες: Η κάθε ομάδα γυναικών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει απεριόριστο αριθμό καλαθοσφαιριστριών που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μπορούν να το κάνουν online μέσω της ιστοσελίδας basketball.org.cy. Το ποσό που πρέπει να πληρωθεί για την εγγραφή μίας ομάδας έχει οριστεί στα 60 ευρώ μαζί με στολές, ενώ όσες ομάδες έχουν αθλητικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις 3×3, τότε θα μπορούν να εγγραφούν με 30 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση eva@basketball.org.cy ή στο τηλέφωνο 22-449830.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ