aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Όλα τα έσοδα στο Ίδρυμα «Ελπίδα»

H Εθνική Ανδρών καλαθόσφαιρας ετοιμάζεται για να δώσει ένα πολύ σημαντικό αγώνα, την ερχόμενη Πέμπτη (19:00), στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, κόντρα στην Πορτογαλία για την 1η αγωνιστική της Α’ προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021. Η ζήτηση του κόσμου για να το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ μεγάλη και αναμένεται πως αρκετοί φίλοι της καλαθόσφαιρας και της Εθνικής Κύπρου θα βρεθούν στο στάδιο της πρωτεύουσας για να στηρίξουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για να έρθει η νίκη.

Ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την κοινωνία και η ΚΟΚ θέλοντας να προσφέρει πίσω στην κοινωνία, προχώρησε σε συμφωνία με το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα», ώστε να παραχωρηθούν σε αυτό όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος – Πορτογαλία. Παράλληλα, στις εισόδους του σταδίου πριν την έναρξη του αγώνα θα πωλούνται λαχνοί εισφοράς για το Ίδρυμα «Ελπίδα», έτσι ώστε όλοι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο, να έχουν τη δυνατότητα για να στηρίξουν περισσότερο, τον ιερό σκοπό που επιτελεί το Ίδρυμα «Ελπίδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ