aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝίκησε την Πορτογαλία και έχασε από την Γαλλία

Νίκησε την Πορτογαλία και έχασε από την Γαλλία

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός της καλαθόσφαιρας 3Χ3, στην πρεμιέρα των ομίλων των Μεσογειακών Αγώνων της Ταραγόνα. Αρκετά καλά μπήκε στο τουρνουά η εθνική μας ομάδα, αφού κέρδισε την Πορτογαλία με 16-11. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι νεαροί αθλητές μας είχαν από την αρχή την υπεροχή, έλεγξαν την πορεία του δεκαλέπτου και κατάφεραν να φτάσουν στο ποθούμενο.

Πάντως, και πάλι προέκυψαν κάποια προβλήματα, αφού αρχικά οι υπεύθυνοι του σκορ έβαζαν πόντους όπου ήθελαν και χρειάστηκε πεντάλεπτη διακοπή για να διορθωθεί, ενώ και πάλι το ειδικά φτιαγμένο δάπεδο ξεκολλούσε, έφευγαν κομμάτια και ήταν συχνές οι διακοπές. Αυτό δεν επηρέασε τους Πασιαλή, Ανδρέου, Χρίστου και Πυρίλλη, οι οποίοι παρέμειναν ψύχραιμοι κι έφτασαν στην πρώτη νίκη στον Δ΄ Όμιλο.

Αργά το βράδυ οι διεθνείς μας γνώρισαν την ήττα από την καλύτερη ομάδα του ομίλου, τη Γαλλία, με 17-12 και θα πρέπει το πρωί της Παρασκευής (29/6/18, 12:20) να κερδίσουν την Τουρκία για να βρεθούν στην επόμενη φάση ή να χάσουν με μικρή διαφορά και να κερδίσει η Γαλλία και την Πορτογαλία. Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου μας, η Γαλλία κέρδισε την Τουρκία με 22-4, και η Πορτογαλία την Τουρκία με 21-19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ