aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μία εβδομάδα για το «Πάφος ΟΠΑΠ 3Χ3»!

Σε μία βδομάδα θα πραγματοποιηθεί «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3» το οποίο θα διεξαχθεί μπροστά από το Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου, στις 4 και 5 Ιουνίου. Οι αναμετρήσεις θα ξεκινούν και τις δύο ημέρες από τις 16:00 και θα διαρκούν μέχρι τις 21:30.

Πλήθος κόσμου αναμένεται να δώσει το παρών του στην παραλιακή πόλη της Κύπρου, για να δει από κοντά τους αγώνες καλαθοσφαίρισης σε «3×3», κάτι το οποίο έγινε και στα προηγούμενα δύο χρόνια όπου η Πάφος φιλοξένησε την διοργάνωση.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα υπάρξει ειδική βαθμολογία σε όλα τα «ΟΠΑΠ 3×3», και η ομάδα με την καλύτερη βαθμολογική επίδοση και από τις τρεις διοργανώσεις συνολικά, θα συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά «3×3» που θα πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό το 2017, εκπροσωπώντας την Κύπρο, με όλα τα έξοδα να είναι πληρωμένα.

Οι περσινοί νικητές από την ειδική βαθμολογία, μέσα από τις τρεις διοργανώσεις «ΟΠΑΠ 3×3» ήταν η ομάδα Talento Sports Academy, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο «3×3 Bucharest Challenger», που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 14 Αυγούστου, στην πρωτεύουσα της χώρας, το Βουκουρέστι.

Οι δύο πρώτες ομάδες από το «3×3 Bucharest Challenger» θα αγωνιστούν στην συνέχεια στο World Tour Master, την μεγαλύτερη διοργάνωση παγκοσμίως που πραγματοποιείται από την FIBA και αφορά τα πρωταθλήματα 3×3. Την περσινή περίοδο αντιπροσώπευσαν την Κύπρο στο εξωτερικό οι Red Village Ballers, που επίσης συμμετείχαν στο 3×3 Bucharest Challenger».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέρον από τον κόσμο για συμμετοχή στο «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3» θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητα στις ομάδες που θα δηλώσουν πρώτες συμμετοχή για να συμμετέχουν στην διοργάνωση.

Το «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3» συνδιοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον Δήμο Πάφου, την ΟΠΑΠ Κύπρου και τον ΑΠΟΠ Πάφου. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και το Be Active. Χορηγός είναι η Anastasiou Awards, χορηγός επικοινωνίας η ιστοσελίδα Balla.com.cy και χορηγοί μετάδοσης οι ιστοσελίδες AlfaSports.TV και CyprusBasket.net.

Οι ομάδες θα χωριστούν στις εξής κατηγορίες στο «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3:

A) Ανδρών, 16 ομάδες: Η κάθε ομάδα ανδρών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μέχρι δύο καλαθοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας ανδρών την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

B) Παίδων, 16 ομάδες: Άντρες ηλικίας κάτω των 16 ετών, γεννηθέντες 2000 και εντεύθεν.

Γ) Γυναίκες, 8 ομάδες: Η κάθε ομάδα γυναικών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει απεριόριστο αριθμό καλαθοσφαιριστριών που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μπορούν να το κάνουν online μέσω της ιστοσελίδας www.basketball.org.cy. Το ποσό που πρέπει να πληρωθεί για την εγγραφή μίας ομάδας έχει οριστεί στα 60 ευρώ μαζί με στολές, ενώ όσες ομάδες έχουν αθλητικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις 3×3, τότε θα μπορούν να εγγραφούν με 30 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 22-449830.

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ