Μέξας: «Πάρα πολύ σημαντικά τέτοια σεμινάρια»


Στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ μίλησε ο Ελλαδίτης προπονητής, Κώστας Μέξας, ο οποίος θα βρεθεί στην Λευκωσία στις 18 και 19 Ιουνίου για να διδάξει στο Διεθνές Σεμινάριο Προπονητικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αγίου Δομετίου. Πέραν από τον Κώστα Μέξα, στο σεμινάριο θα διδάξουν οι Αντώνης Κωνσταντινίδης, Χριστόφορος Λειβαδιώτης και Νίκος Λαμπρίας.

«Για εμένα αποτελεί μεγάλη τιμή που ο Σύνδεσμος Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με καλέσανε για να διδάξουμε, μαζί με τους άλλους προπονητές, στο σεμινάριο που θα γίνει στη Λευκωσία», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Είναι η πρώτη συμμετοχή για εμένα σαν πρώτος ομιλητής σεμιναρίου και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να μεταδώσω τις γνώσεις μου στα θέματα στα οποία θα αναπτύξω και εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω τους παραβρισκόμενους συναδέλφους μου ώστε να κερδίσουν κάτι από αυτό το σεμινάριο. Τέτοιου είδους σεμινάρια είναι πάρα πολύ σημαντικά για όλους και πιστεύω πως όποτε μας δίνεται η ευκαιρία θα πρέπει αν παραβρισκόμαστε σε όσα πιο πολλά σεμινάρια μπορούμε».

Καταλήγοντας, ο Κώστας Μέξας, είπε: «Προσωπικά, έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά σεμινάρια και μπορώ να πω ότι με βοήθησαν στη διαμόρφωση της φιλοσοφίας που έχω, και γενικότερα με έχουν βελτιώσει σαν προπονητή. Θα ήθελα να καλέσω τους συναδέλφους να έρθουν στο σεμινάριο, και είμαι σίγουρος ότι θα το βρούνε πολύ ενδιαφέρον».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ