aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜε συμμετοχή κατηγορίας K14 ανδρών το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3x3»

Με συμμετοχή κατηγορίας K14 ανδρών το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3»

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου η Λάρνακα θα φιλοξενήσει το «ΟΠΑΠ 3×3», που θα γίνει στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Φοινικούδων και για πρώτη φορά θα υπάρξουν αγώνες για την κατηγορία Ανδρών κάτω των 14 ετών, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται τα πρωινά των δύο ημερών που θα διεξαχθεί η διοργάνωση στην Λάρνακα.

Κατά τις απογευματινές ώρες  θα πραγματοποιούνται οι αγώνες για τις άλλες τρεις κατηγορίες που θα αγωνιστούν στο «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3», και πιο συγκεκριμένα οι κατηγορίες: Άντρες, Γυναίκες και Άντρες κάτω των 16 ετών. Οι απογευματινές αναμετρήσεις θα αρχίζουν από τις 16:30 και θα ολοκληρώνονται στις 21:30 το βράδυ.

Αυτή θα είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά όπου η πόλη του Ζήνωνα θα φιλοξενήσει το «ΟΠΑΠ 3×3». Όπως και την περσινή περίοδο, έτσι και φέτος, αναμένεται ότι πλήθος κόσμου θα βρεθεί στον παραλιακό δρόμο της Λάρνακας, ο οποίος θα… μεταμορφωθεί, αφού εκεί θα στηθούν δύο καλαθοσφαιρικά γήπεδα «3×3», και οι εξέδρες που θα φιλοξενήσουν τους φιλάθλους.

Όσοι δεν μπορέσουν να βρεθούν στην Λάρνακα κατά την διάρκεια του διημέρου, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV. Πέραν του αγωνιστικού κομματιού, ολόκληρη η εκδήλωση θα ντυθεί μουσικά από DJ ενώ παράλληλα θα υπάρχει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου.

Το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3» συνδιοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Δήμο Λάρνακας και το σωματείο Ζήνωνας. Στους αθλητές του 3×3 δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι Anastasiou Awards, Presse Café και LEGEA. Χορηγοί επικοινωνίας οι ιστοσελίδες Balla.com.cy και CyprusBasket.net και χορηγός μετάδοσης η ιστοσελίδα AlfaSports.TV.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μπορούν να το κάνουν μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy. Το ποσό που πρέπει να πληρωθεί για την εγγραφή μίας ομάδας έχει οριστεί στα 60 ευρώ μαζί με στολές, ενώ όσες ομάδες έχουν αθλητικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις 3×3, τότε θα μπορούν να εγγραφούν με 30 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 22-449830.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ