aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛούης Πατσαλίδης: «Πάω για την πρωτιά στα τρίποντα»

Λούης Πατσαλίδης: «Πάω για την πρωτιά στα τρίποντα»

Το έντονο παρών του στον διαγωνισμό τριπόντων του 7ου ΟΠΑΠ All Star Game θα δώσει ο Λούης Πατσαλίδης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο «Ελευθερία» στη Λευκωσία το ερχόμενο Σάββατο 16/12 στις 18:00. Ο διάσημος παρουσιαστής και κωμικός έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να συμμετέχει στον διαγωνισμό τριπόντων, με σκοπό την κατάκτηση της πρώτης θέσης, προκαλώντας μάλιστα έντονα τους αντιπάλους του.

Η ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης επικοινώνησε με τον Πατσαλίδη, ο οποίος ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμένα να συμμετέχω στον διαγωνισμό τριπόντων στο ΟΠΑΠ All Star Game. Η συμμετοχή μου δεν είναι τυχαία, αφού ο μοναδικός μου στόχος είναι να κερδίσω όλους τους αντιπάλους μου. Έχω κάνει το σκάουτινγκ μου και ξέρω ακριβώς τι θα αντιμετωπίσω.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ήμασταν μικροί στις αλάνες, πάντα ήμουν ο καλύτερος και ποτέ δεν με κέρδισαν σε διαγωνισμούς τριπόντων οι Σιζόπουλος, Κούνας και Κορωνίδης. Ένας από τους λόγους που δεν προχώρησα επαγγελματικά στην καλαθόσφαιρα ήταν και αυτός, ώστε να δώσω το δικαίωμα να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός ανάμεσα στους υπόλοιπους αθλητές. Όμως τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψω εκεί που μου αξίζει, στην κορυφή!

Όσον αφορά στα δύο παιδιά από την Αμερική, τα οποία σουτάρουν τρίποντο με μόνο 50% ευστοχία, είναι σε πολύ καλή κατάσταση όμως πιστεύω πως δύσκολα θα μπορέσουν να με νικήσουν. Είναι ένα παιδικό όνειρο για εμένα η κατάκτηση της 1ης θέσης στον διαγωνισμό τριπόντων στο ΟΠΑΠ All Star Game, και το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει πραγματικότητα. Καλώ όλο τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για να με εμψυχώσει και να παρακολουθήσει από κοντά τον θρίαμβο μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ