aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛίγες θέσεις ακόμα για το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3»

Λίγες θέσεις ακόμα για το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3»

Ο Πρωταράς ετοιμάζεται να υποδεχθεί για ακόμα μία χρονιά το «ΟΠΑΠ 3×3», την καλοκαιρινή γιορτή της καλαθόσφαιρας, η οποία συγκεντρώνει τα βλέμματα από όλη την Κύπρο.

Στις 10, 11 και 12 Αυγούστου η καρδιά της κυπριακής καλαθόσφαιρας θα κτυπά δυνατά στον Πρωταρά, όπου στην κεντρική πλατεία θα διεξαχθούν οι αγώνες για το «ΟΠΑΠ 3×3». Την Παρασκευή 10 Αυγούστου θα γίνουν οι αναμετρήσεις για τις Κατηγορίες Αγοριών Κ14, Κοριτσιών Κ14 και Μικτού Κ12. Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για τις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Ανδρών Κ16.

Λίγες είναι οι θέσεις που απομένουν για τη συμπλήρωση των ομάδων που θα αποτελέσουν το φετινό «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3». Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Ανδρών και Γυναικών απομένουν από δύο ακόμα κενές θέσεις, ενώ στην κατηγορία Ανδρών Κ16 απομένει μία κενή θέση.

Παράλληλα, οι αιτήσεις για συμμετοχή στις κατηγορίες Ανδρών Κ14, Κοριτσιών Κ14 και Μικτού Κ12 θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 22449830.

Για να εγγραφείτε στο «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3» στο http://basketball.org.cy/el/page/aitisi-3-on-3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ