aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΚΟΚ: Βράβευσε τους επιτυχόντες

Πραγματοποιήθηκε προχθές η τελετή απονομής των διπλωμάτων στους απόφοιτους της σχολής προπονητών Β’ και Γ’ Κατηγορίας, και της σχολής κριτών και διαιτητών καλαθοσφαίρισης για το έτος 2015.

Σύντομες ομιλίες παρέθεσαν, πριν από την απονομή των διπλωμάτων από τις σχολές καλαθοσφαίρισης της ΚΟΚ, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Ανδρέας Μουζουρίδης, ο διευθυντής της σχολής και καθηγητής διαιτησίας της ΚΟΚ, Νίκος Καλαποδάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Κύπρου Μιχάλης Τσαγγαρίδης και ο υπεύθυνος του προγράμματος σπουδών και της σχολής προπονητών της ΚΟΚ Μιχάλης Αναστασιάδης.

Στην εναρκτήριο ομιλία του ο γ.γ της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, συγχάρηκε όλους τους απόφοιτους των σχολών καλαθοσφαίρισης και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, τονίζοντας ότι η Ομοσπονδία θα βρίσκεται δίπλα τους.

Παράλληλα, ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΚΟΑ κα Κλέα Παπαέλληνα, και το διοικητικό συμβούλιο, για τη στήριξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω της ακαδημίας αθλητισμού του ΚΟΑ. Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς, ακολούθησαν οι απονομές των διπλωμάτων, σε όλους όσοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, η ΚΟΚ βράβευσε τον Μιχάλη Αναστασιάδη, για τα όσα πρόσφερε στην κυπριακή καλαθόσφαιρα και στη σχολή προπονητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ