aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Καρέ» με στόχο τον τελικό!

«Καρέ» με στόχο τον τελικό!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΑΠΟΕΛ (17:45 Cytavision 3) θα ανοίξει η αυλαία του φετινού Final-4 για το κύπελλο. Αντιμέτωπες οι ομάδες οι οποίες κατά την περσινή σεζόν, είχαν συνθέσει το ζευγάρι του τελικού, με τους γαλαζοκίτρινους να κατακτούν το τρόπαιο μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε μετά από παράταση (90-87)!

Αυτονόητη η δίψα της ΑΕΚ για «εκδίκηση», ακόμα μεγαλύτερο είναι και το κίνητρο της να δώσει και πάλι το «παρών» στον τελικό που θα γίνει στην έδρα της, το Κίτιον. Το έργο της όμως δεν θα είναι εύκολο αφού θα πρέπει να υποτάξει τον ΑΠΟΕΛ, την ομάδα με τη μεγαλύτερη παράδοση στον θεσμό.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας θα κοντραριστούν το Παραλίμνι και ο Κεραυνός (20:45 Cytavision 3). Η ομάδα του Παραλιμνίου, για πρώτη φορά στην ιστορία της δίνει το «παρών» σε ένα τόσο σπουδαίο γεγονός και θέλει να κάνει την υπέρβαση για να βρεθεί στον τελικό.

Από την πλευρά του ο Κεραυνός απέχει εδώ και κάποια χρόνια από κάποια κατάκτηση τροπαίου, δεν παύει όμως να είναι μια από τις πολύ λίγες ομάδες που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά κάτι τέτοιες αναμετρήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ