aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κ16: Τρίτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά

Στην Αλβανία συνεχίζει να βρίσκεται η Εθνική Ανδρών Κ16, η οποία προετοιμάζεται εντατικά ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ16 που θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία από τις 17 μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας έδωσε κάποια δυνατά φιλικά παιχνίδια στην Αλβανία, με το τελευταίο να πραγματοποιείται κόντρα στην Εθνική ομάδα του Κοσσόβου Κ16.

Η Κύπρος στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι από πολύ νωρίς. Επέβαλε τον δικό της ρυθμό και κατάφερε να προηγείται με 19-8 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Οι αντίπαλοι μας ανέβασαν στροφές στην συνέχεια, καταφέρνοντας να πλησιάσουν στο σκορ και να μειώσουν σε 33-26 μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Το συγκρότημα του Μιχάλη Μιχαήλ ήταν και πάλι ανώτερο στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας να φέρει την διαφορά στο σκορ στους 19 πόντους με την λήξη της τρίτης περιόδου. Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης η Κύπρος πήρε την νίκη με 67-49.

Για ακόμα ένα παιχνίδι οι τεχνικοί της Εθνικής μας ομάδας έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που ταξίδεψαν με την αποστολή, δίνοντας τους την ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην τελική δωδεκάδα που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αυτό είναι το τρίτο διαδοχικό φιλικό που δόθηκε σε Αλβανικό έδαφος, με την Εθνική Κύπρου να μετράει τρεις νίκες, με αρκετά καλές εμφανίσεις, δείχνοντας έτσι ότι η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το Ευρωπαϊκό.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-8, 33-26, 55-36, 67-49

Εθνική Κύπρου (Μιχάλης Μιχαήλ): Ηλιάδης 21, Παπαϊωάννου, 6 Γεωργιάδης, Χριστοφίδης 9, Ιωαννίδης 4, Παπαλουκάς 4, Ιασωνίδης 3, Αλεξάνδρου 8, Αχιλλέως 7, Στυλιανού 5, Βασιλείου, Τέγγερης, Σασσακαρός.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ