aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚ16: Τέσσερα στα τέσσερα για την Eθνική μας

Κ16: Τέσσερα στα τέσσερα για την Eθνική μας

Την τέταρτή της νίκη με 67-31 σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η εθνική μας ομάδα κάτω των 16, που βρίσκεται στην Αλβανία για προετοιμασία, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία από τις 17 μέχρι τις 27 Ιουλίου.

Το τέταρτο φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε εναντίον της αντίστοιχης εθνικής Αλβανίας, στην οποία συμμετείχαν και καλαθοσφαιριστές από την Εθνική ομάδα κάτω των 18 της χώρας.

Για ακόμα ένα παιχνίδι οι Κύπριοι διεθνείς μπήκαν με την καλύτερη δυνατή διάθεση μέσα στο γήπεδο, και από πολύ νωρίς επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό, καταφέρνοντας με την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου να προηγούνται με 19-3. Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο δεκάλεπτο με το ημίχρονο να τελειώνει 32-12 για την εθνική μας.

Η Κύπρος είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και στην τρίτη περίοδο, με το σκορ να φθάνει στο 51-22 και το τέλος της αναμέτρησης βρήκε νικήτρια τη χώρα μας με 67-31. Σε ένα ακόμα παιχνίδι το τεχνικό τιμ της Κύπρου έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που ακολούθησαν την αποστολή.

Οι καλαθοσφαιριστές μας έδειξαν στο παρκέ πως βρίσκονται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας και επιστρέφουν στην Κύπρο με εμπειρίες, οι οποίες θα τους είναι πολύτιμες ενόψει των επίσημων αγώνων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-3, 32-12, 51-22, 67-31

ΚΥΠΡΟΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ): Ηλιάδης 17, Παπαϊωάννου 2, Γεωργιάδης 4, Χριστοφίδης 9, Ιωαννίδης 1, Παπαλουκάς 5, Ιασωνίδης 3, Αλεξάνδρου, Αχιλλέως 8, Στυλιανού 5, Βασιλείου 4, Τέγγερης 3, Σασσακαρός 6.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ