aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ιστορική κούπα για Κωνσταντινίδη!

Ο δυναμικός προπονητής απέδειξε και πάλι πως δεν έχει ταβάνι στους στόχους και στις φιλοδοξίες του. Ανέλαβε τη Σιγκάλ Πρίστινα υπό κατάρρευση και μετά την κατάκτηση του κοσοβάρικου κυπέλλου, την οδήγησε και στο repeat στη βαλκανική λίγκα.

Σε ένα μεγάλο ματς στο Μαυροβούνιο, ο Κύπριος τεχνικός, που κάνει όλο το νησί περήφανο, γνώρισε την πιο γλυκιά ήττα της καριέρας του. Η ομάδα του λύγισε από την Μόρναρ με 75-68, όμως το +14 στο πρώτο ματς αποδείχτηκε “χρυσό”.

Ο Τζαμόντ Τζόουνς είχε 22 πόντους για την Μόρναρ και ο Μπάλσα Ραντούνοβιτς τον ακολούθησε με 20 πόντους. Κορυφαίοι από την πλευρά του Τόνυ ήταν ο Τζέισον Ουόσμπερν με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Ντάρνταν Μπερίσα είχε 15.

Η Σιγκάλ είναι απόλυτο αφεντικό των Βαλκανίων και ο Κωνσταντινίδης κατέκτησε τον πρώτο διεθνή τίτλο του. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πέρυσι είχε φτάσει μέχρι το Φάιναλ Φορ του FIBA Europe Cup, όντας στον πάγκο της ρουμανικής Ροβινάρι, μετά από πορεία που ξετρέλανε τους πάντες.

Μετά την ήττα-νίκη ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί και ο κόουτς αφιέρωσε το τρόπαιο στη γυναίκα του, Ρέα, στην οικογένειά του και στους γονείς του. Να είστε σίγουροι πως θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα για τον σπουδαίο Κύπριο προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ