aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φιλανθρωπική συνάντηση για ιερό σκοπό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός καλαθοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα του Λούη Πατσαλίδη και της Κυβέρνησης, ο οποίος έγινε στο Λευκόθεο στη Λευκωσία, την περασμένη Κυριακή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, που φυσικά λίγη σημασία έχει, αφού ο σκοπός της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ήταν να ακουστεί το σύνθημα για τη μάχη ενάντια στον καρκίνο, νικήτρια ήταν η ομάδα της Κυβέρνησης (46-36). Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της ΚΟΚ Λούης Δημητρίου, αγωνίστηκε με την ομάδα του Λούη Πατσαλίδη, σημειώνοντας μάλιστα και μία ελεύθερη βολή!

Η προσέλευση του κόσμου κυμάνθηκε σε αρκετά καλά επίπεδα, με μικρούς και μεγάλους να είναι παρόντες στο στάδιο της πρωτεύουσας. Στην εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, που παρακολούθησε μέρος του αγώνα και είχε συνομιλία τόσο με τους… καλαθοσφαιριστές των δύο ομάδων, όσο και με τους φιλάθλους.

Σε δηλώσεις του ανακοίνωσε πως η Κυπριακή Δημοκρατία θα παραχωρήσει εισφορά ύψους 50.000 ευρώ προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, στέλνοντας τα συγχαρητήρια του προς τον Λούη Πατσαλίδη για την πρωτοβουλία της διεξαγωγής του αγώνα, για τον συγκεκριμένο ιερό σκοπό.

Με την ομάδα του Λούη Πατσαλίδη αγωνίστηκαν οι: Λούης Πατσαλίδης, Παναγιώτης Κυριάκου, Τεύκρος Νεοκλέους, Λούης Δημητρίου, Πέτρος Πέτρου, Νικόλας Ζαννέτος, Κωσταντίνος Κωσταντίνου, Νικήτας Κυριάκου, Τάσος Θεοδώρου, Ανδρέας Πολεμιδιώτης, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Γιώργος Χριστοφή, Ανδρέας Καφκαλιάς, Σάββας Παπαδόπουλος, Αδάμας Ιγνατίου, Βάσσος Αθηνοδώρου και Κώστας Μιχαήλ.

Με την ομάδα της Κυβέρνησης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και οι υπουργοί: Γιώργος Λακκοτρύπης, Γιώργος Παμπορίδης, Μάριος Δημητριάδης, Νίκος Κουγιάλης, Κώστας Καδής. Μονάδα Προεδρικής Φρουράς: Δημήτρης Θεοδούλου, Μάριος Νεοκλέους, Αντώνης Αντωνίου, Πάρις Κυριάκου, Πέτρος Γενάρης, Πάμπος Χαραλάμπους, Κύπρος Κυριάκου Προεδρία της Δημοκρατίας: Γιώργος Παναγιώτου, Μάριος Στεφανίδης, Δημήτρης Μιχαηλίδης. Προπονητής της ομάδας της Κυβέρνησης ήταν ο Μάριος Αναξαγόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ