aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Κ16: Το μήνυμα του Ιάκωβου Παντελή (video)

Εθνική Κ16: Το μήνυμα του Ιάκωβου Παντελή (video)

Ο αρχηγός της ΑΕΚ και διεθνής καλαθοσφαιριστής με την Εθνική Ανδρών, Ιάκωβος Παντελή, μίλησε στην κάμερα του γραφείου Τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ16 που θα γίνει στην Λευκωσία.

Ο Ιάκωβος Παντελή, που πριν μερικές μέρες αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος κύπριος καλαθοσφαιριστής της περιόδου που μας πέρασε, κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των νεαρών Κυπρίων καλαθοσφαιριστών, τονίζοντας τους πως ολόκληρη η Εθνική Ανδρών θα είναι στο πλευρό τους στην δύσκολη προσπάθεια που θα καταβάλουν για να διακριθούν μέσα από τη διοργάνωση.

«Στις 17 με 24 Ιουλίου θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να βρεθεί στο «Ελευθερία» για να παρακολουθήσει τους αγώνες της Εθνικής μας, που θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό. Επίσης, για εσάς κύριοι καλαθοσφαιριστές, η Εθνική Ανδρών και εμείς οι Κύπριοι καλαθοσφαιριστές είμαστε μαζί σας και πιστεύουμε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Πρέπει να δώσετε όλη σας την ενέργεια, το πάθος σας και θα τα καταφέρετε. Είμαστε μαζί σας!», το σχόλιο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ